Uutisarkisto

 • Ruokailuhetken pedagogiikkaa

  Lasten päiväkotiruokailun tavoitteena on yleisesti uusien makujen maistamaan opettelu ja hyvien ruokatapojen noudattaminen.  Tärkeää on myös huomioida, että lapsi syö riittävästi ja monipuolisesti. Haluamme myös, että lapset oppivat kunnioittamaan yhteistä ruokahetkeä. Yhteen kokoontuminen ja yhdessä syöminen luo yhteisyyden tunnetta ja kasvattaa lasta ruokakulttuuriin.

 • Tenavat on nyt Norlandia Päiväkodit

  Tenava päiväkodit on 1.2.2017 alkaen Norlandia Päiväkodit. Jatkamme edelleen Suomessa omana yhtiönä toteuttaen suomalaista varhaiskasvatusta, mutta hyödyntäen samalla koko Norlandia-konsernin vahvan osaamisen, kehitystyön ja muun muassa laatujärjestelmän.

 • Norlandia Quest 2017 -viikko elokuvateemalla

  Norlandian päiväkodeissa eri maissa on vietetty Norlandia Quest -viikkoa. Tänä vuonna teemana on elokuva/filmi. Lasten osallisuus ja luovuus on ollut keskiössä, kun päiväkodeissamme on toteutettu mitä moninaisimpia teemaan liittyviä projekteja.

 • Päiväkoti Sympaatti Tuusulassa liittyy osaksi Norlandia Päiväkoteja

  Olemme ostaneet Tuusulassa sijaitsevan päiväkoti Sympaatin liiketoiminnan. Sympaatti liittyy osaksi Norlandiaa 1.3.2017 alkaen. Hoitopaikkoja jatkossa tarjolla myös alle 3-vuotiaille lapsille!

 • Sähköposteissa tekninen vika 25.7.2017!

  Yrityksemme sähköposteissa on tällä hetkellä valitettavasti tekninen vika. Pahoittelut vian aiheuttamasta haitasta.

 • Norlandia Päiväkotien ja Moomin Language Schoolin yhteistyö jatkuu

  Norlandia Päiväkodeissa opitaan jatkossakin englantia - yhteistyö kielenoppimispalvelu Moomin Language Schoolin kanssa jatkuu taas syksyllä.

 • Roosa nauha -keräyslipas

  Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys on alkanut. Norlandia päiväkotien lipas on auki 29.10.2017 asti.

 • Rekrytoimme Hämeelinnaan varhaiskasvatuksen esimiehen

  Päiväkoti Tuuli on pieni, kodinomainen ja lämminhenkinen päiväkoti luonnonläheisellä asuinalueella Ojoisilla. Teemme paljon metsäretkiä lähiluontoon. Tutustumme luontoon tutkimalla ja ihmettelemällä. Myös kuvataiteet ovat meille tärkeitä. Päiväkodissamme on 42 hoitopaikkaa 1-6-vuotiaille lapsille. Järjestämme myös esiopetusta.